Το 54o Ετήσιο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της FITCE (Federation of Telecommunications Engineers of the European Union ) πραγματοποιήθηκε στις  3 έως 5 Σεπτεμβρίου 2015 στο Wroclaw της Πολωνίας, με τίτλο:

   “ICT for Smart Applications“.

Περισσότερα εδώ.

Ετήσια Συνέδρια

Κάθε χρόνο η FITCE διοργανώνει Διεθνές Συνέδριο, που πραγματοποιείται συνήθως το φθινόπωρο και φιλοξενείται από μία εθνική Ομοσπονδία. Αυτό το ετήσιο Συνέδριο, που πραγματοποιείται από το 1962, δίνει την ευκαιρία στα μέλη να παρακολουθήσουν την παρουσίαση ενός ευρέως φάσματος θεμάτων και να συμμετάσχει σε ζωντανή συζήτηση σχετικά με επίκαιρα θέματα στο χώρο των ΤΠE.

Το Συνέδριο ως επίκεντρο των εκδηλώσεων της χρονιάς, παρέχει μια χρήσιμη βάση για τη γνωριμία και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των επαγγελματιών ΤΠE όλης της Ευρώπης, προσφέροντας ένα επιστημονικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου για τους συνέδρους και ένα πλούσιο πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων για τους συνοδούς.

Το Συνέδριο έχει τη στήριξη και τη συνεργασία Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων, Επιστημονικών Επιμελητηρίων καθώς και Εταιριών υψηλής τεχνολογίας του χώρου των ΤΠE.

Επιπλέον πραγματοποιούνται τεχνικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις του τομέα τους.

Τα πρακτικά δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα

http://www.fitce.org  &  http://www.fitce.eu